FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 31 Ιουλίου όλα τα ζητήματα που αφορούν τα ιδρύματα του νησιού μας

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσουν τα ζητήματα που αφορούν τα προνοιακά ιδρύματα της Ρόδου  στην ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Αυτό δήλωσε σήμερα μιλώντας  στο Notos News και την « Απογευματινή Ενημέρωση» ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΜέΡΑ 25  κ. Θανάσης Μπαράκας .

«Έχουν κατατεθεί συνολικά τέσσερις ερωτήσεις που αφορούν τα προνοιακά ιδρύματα του νησιού μας . Όμως οι απαντήσεις ορισμένες φορές απαιτούν χρόνο πολύ . Μπορεί να απαιτηθούν και 30 και 40 ημέρες. Για το λόγο αυτό χθες κατατέθηκε  επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή  από την βουλευτή κ. Φωτεινή Μπακαδήμα», είπε ο κ. Μπαράκας.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπαράκας  όταν μια ερώτηση είναι επίκαιρη τότε αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή σε τρεις τέσσερις ημέρες.

«Σήμερα μας απάντησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας ότι την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην Ολομέλεια της Βουλής  θα συζητηθεί η επίκαιρη  ερώτηση που κατέθεσε το ΜέΡΑ 25 για το σύνολο των προβλημάτων και των καταγγελιών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα για τα ιδρύματα και ιδιαίτερα για το ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Άγιος Ανδρέας», τόνισε ο κ. Μπαράκας.

Όπως είπε ο κ. Μπαράκας θα γίνει αναφορά σε όλα και τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί ο πρώην αντιπρόεδρος των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας κ.  Α Αρφαράς.

Θα υπάρξει δευτερολογία της βουλευτή  και η απάντηση του αρμοδίου  υπουργού.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *