«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλάμε και για ημερομηνία εγκαινίων. Εγκαίνια όμως λειτουργίας και όχι θεμελίων, όπως αρέσκονταν να κάνουν οι προκάτοχοί μας», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Στην Κάρπαθο βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ώστε «να οργανώσουμε και να συντονίσουμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο την έναρξη λειτουργίας του νέου νοσοκομείου του νησιού».

Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Π.Πολάκης «επιθεώρησα προσωπικά και από κοινού με τους επικεφαλής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Ό.Ιορδανίδου και Γ.Αντύπα), τον βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Σαντορινιό, τους αναδόχους του έργου και τοπικούς παράγοντες, όλα τα τμήματα της μονάδας, τις υποδομές, τον εξοπλισμό (ιατρο-τεχνολογικό, ηλεκτρο-μηχανολογικό, ξενοδοχειακό) που βρίσκεται ήδη στη Μονάδα ή είναι υπό εγκατάσταση».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός, σημείωσε ότι «σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλάμε και για ημερομηνία εγκαινίων. Εγκαίνια όμως λειτουργίας και όχι θεμελίων, όπως αρέσκονταν να κάνουν οι προκάτοχοί μας».