Στήνει σκηνικό σύγκρουσης η Άγκυρα: Ασκήσεις μάχης με το Πακιστανικό ΠΝ σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο!

Ο τουρκικός στόλος διεξάγει την άσκηση ”Ανατολική Μεσόγειος-2019” στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, τώρα όμως και με την συνδρομή του πακιστανικού ΠΝ, όπου συμμετέχει με μια φρεγάτα. Ο Μουχάμεντ Ακράμ, διοικητής της πακιστανικής Φρεγάτας… «PNS Alamgir», η οποία θα συμμετάσχει  στην τουρκική ναυτική άσκηση, δήλωσε ότι μαζί με πλοία του τουρκικού ΠΝ θα  προχωρήσουν σε ειδικές ασκήσεις και σενάρια στο Αιγαίο πέλαγος και την Α.Μεσόγειο.

Ο Πακιστανός κυβερνήτης του PNS Alamgir, αντιπλοίαρχος Mohammed Akram, δήλωσε ότι ήταν πολύ υπερήφανος που θα συμμετέχει στην τουρκική ναυτική άσκηση “Ανατολική Μεσόγειος-2019”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι θέλει να βελτιώσει την διαλειτουργικότητα μεταξύ των συμμαχικών χωρών και ειδικά της Τουρκίας, η οποία είναι πολύ σημαντική για τους Πακιστανούς, ενώ ανέφερε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Υπενθυμίζοντας ότι η συμμετοχή του Πακιστάν στην άσκηση θα ενισχύσει τις υφιστάμενες διμερείς σχέσεις και ότι οι δύο χώρες ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την ήδη πολύ ειλικρινή αδελφότητα, είπε:

«Το Πακιστάν διεξάγει πολλές ασκήσεις με το τουρκικό Ναυτικό, καθώς οι δύο χώρες έχουν πολύχρονη σχέση αδελφοσύνης, και φιλίας.

Οι σχέσεις αυτές καθορίζονται με βάση την πολύ ισχυρή θρησκευτική και πολιτιστική σύνδεση.

Παρόλο που οι δύο χώρες βρίσκονται πολύ μακριά η μια από την άλλη, υπάρχει μια μεγάλη φιλία και αδελφοσύνη που μικραίνει τα γεωγραφικά όρια και τα σύνορα.

Συνεχίζουμε εδώ και χρόνια μαζί με το τουρκικό ναυτικό.

Έχουμε έρθει να συμμετάσχουμε στην άσκηση “Ανατολική Μεσόγειος-2019, για να υλοποιήσουμε  ναυτικά σενάρια μεταξύ δύο συμμαχικών χωρών«, κατέληξε ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν κατανοούμε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν και αυτοί τον δικό τους άξονα στην περιοχή, με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία.

 

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/11/blog-post_552.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΒΙΒΑ Πακιστάν! Στείλτε κι άλλους “πακιστανούς πρόσφυγες”. Συμμαχία Τουρκίας – Πακιστάν ΚΑΤΑ Ελλάδος.ΦΩΤΟ

  Την ίδια περίοδο, γνωστή αμυντική ιστοσελίδα αναφέρει ουσιαστικά ότι ο Ερντογάν έχει επανδρώσει μια μονάδα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας,

Close