Σε τρία με τέσσερα χρόνια θα επανέλθει σε κανονικότητα η κρουαζιέρα

Τουλάχιστον τρία με τέσσερα χρόνια θα χρειαστεί ο τομέας της κρουαζιέρας για να επανέλθει σε μια κανονικότητα.

Αυτό υπογράμμισε  μιλώντας στο Notos Νews και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων  ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων κ. Θεόδωρος Κόντες με αφορμή την έναρξη  των ταξιδιών  από ορισμένες μεγάλες εταιρείες όπως η Costa και η  MSC.

«Το 2021 θα πάμε καλύτερα σε σχέση με φέτος. Όμως και πάλι η κίνηση και οι πληρότητες στα πλοία θα είναι μειωμένες σε ποσοστό 65%. Για να επανέλθει η κρουαζιέρα στα  επίπεδα του 2019 θα χρειαστούν τρια με τέσσερα χρόνια», τόνισε ο κ. Θεόδωρος Κόντες.

Για την βελτίωση της κατάστασης όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων  εκτός από διαφήμιση χρειάζεται και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών  μέτρων όχι μόνο στα πλοία αλλά και στα λιμάνια .

Όσο για τους φετινούς κατάπλους στη Ρόδο και άλλους προορισμούς ο κ. Κόντες δήλωσε πως θα διαρκέσουν δύο μήνες το περισσότερο.
«Θα υπάρχουν κατάπλοι  αλλά οι πληρότητες φέτος θα είναι μικρές και δεν θα ξεπεράσουν τα 650 με 700 επιβάτες ανά πλοίο», είπε ο κ. Κόντες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Σε νέα ηλεκτρονική εποχή εισέρχεται ο Δήμος Ρόδου !

Σε νέα  εποχή   εισέρχεται ο Δήμος Ρόδου με την παροχή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου και την λειτουργία έξυπνων εφαρμογών που

Close