ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! …Σε σαθρή βάση το Τραμπολίνο κίνδυνος ατυχήματος!(ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι εικόνες που εξασφάλισε ο Notosnews και δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Τραμπολίνο που καθημερινά από εδώ και πέρα θα συγκεντρώνει πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ με τη χρήση κάμερας κάτω από το νερό δείχνει την απαράδεκτη  κατάσταση.  Στη βάση του οικοδομήματος έχει αποκολληθεί το σκυρόδεμα και έχει φανεί ο οπλισμός δηλαδή  τα σίδερα. Αυτό σημαίνει  πως είναι ορατός ο κίνδυνος αν δεν γίνουν και μάλιστα άμεσα εργασίες να καταρρεύσει. Τι θα γίνει όμως αν αυτό γίνει τη στιγμή που πάνω στην κατασκευή βρίσκονται πάνω άνθρωποι ;

Με την άνοδο της θερμοκρασίας είναι δύσκολο κανείς να περιορίσει τους Ροδίτες από το να ανέβουν στο τραμπολίνο για μια βουτιά.

Το Τραμπολίνο κατασκευάστηκε από τους Ιταλούς όταν η Ρόδος ήταν στην κατοχή τους. Λίγο πριν την αποχώρηση τους είχαν κατασκευάσει αυτό  το ΕΛΛΗ και άλλα κτίρια.

Την ευθύνη για την συντήρηση του έχουν όπως δήλωσε στο notosnews ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Βασίλης Παπαοικονόμου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγα χρόνια είχαν γίνει επισκευές από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η δομή ήταν στον αέρα σε ότι αφορά την εγγραφή της καθώς δεν έχει αριθμό κτηματολογικής  μερίδας δήλωσε ο προϊστάμενος της ΚΥΔ κ. Τριανταφύλλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Εργασίες ευπρεπισμού στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι  εργασίες καθαριότητας,καλλωπισμού,κοπής άγριων χόρτων και κλαδέματος δέντρων, σε ολόκληρη  τη δημοτική ενότητα Καλλιθέας. Όπως

Close