Σε νέα ηλεκτρονική εποχή εισέρχεται ο Δήμος Ρόδου !

Σε νέα  εποχή   εισέρχεται ο Δήμος Ρόδου με την παροχή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου και την λειτουργία έξυπνων εφαρμογών που θα εξυπηρετούν   τους  πολίτες και θα συμβάλουν ώστε να λαμβάνουν  τις  υπηρεσίες που θέλουν χωρίς να χάνουν άσκοπα χρόνο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των έξυπνων εφαρμογών θα καθιερωθούν τα ηλεκτρονικά ραντεβού στις υπηρεσίες του Δήμου  όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Καμπούρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε συνεπικουρούμενος από τους υπηρεσιακούς κ.κ. Μανίκαρο και Καστανάκη.

Ο αντιδήμαρχος ξεκίνησε τη συνέντευξή τύπου αναφερόμενος στις εφαρμογές που έχει θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Ρόδου για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μίλησε για την τοποθέτηση καμερών στο ΧΥΤΑ  και στο κοιμητήριο προκειμένου να υπάρχει τάξη και  συνεχής έλεγχος της κατάστασης.

Αναφέρθηκε επίσης στη συμφωνία με το Δήμο Τρικαίων  και την προγραμματική σύμβαση.

«Είναι η ώρα να περάσουμε στην εποχή των ηλεκτρονικών ραντεβού στο δημοτολόγιο και το ληξιαρχείο . Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι πολίτες θα μπορούν να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους στις δύο υπηρεσίες . Δεν θα χάνεται χρόνο δεν θα υπάρχει ταλαιπωρία και συγχρωτισμός στους διαδρόμους και τα γραφεία», τόνισε ο αντιδήμαρχος

Ο αντιδήμαρχος μίλησε για το ηλεκτρονικό γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, τις έξυπνες διαβάσεις,  το σύστημα ελέγχου στη διεύθυνση τροχαίου υλικού  αλλά και στο σύστημα προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα  που είναι άκρως απαραίτητο.

Σχεδιάζεται ακόμη να υπάρχει ελεύθερη  πρόσβαση των πολιτών στο internet σε διάφορα σημεία αρχής, γενομένης από την περιοχή από το Δημαρχείο μέχρι το κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ε. Φτακλάκη: Να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ και τα μικρονήσια μας

Να διορθωθεί η αδικία και να ενταχθούν στο μέτρο για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και μικρά νησιά  όπως η  Κίναρος,

Close