Σε Καστελλόριζο, Ρω και Στρογγύλη ο Ε.Αποστολάκης για έργα που υλοποιεί εκεί η “AXION HELLAS”.

Η επίσκεψη Αποστολάκη-Χριστοδούλου στο Καστελόριζο και η φωτό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Συνοδευόταν από  τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και τον Διοικητή της 95 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη

Τα τρία κατοικήσιμα νησιά του στρατηγικής σημασίας νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελλορίζου), δηλαδή το Καστελλόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη, επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και τον Διοικητή της 95 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη.

Η εκεί επίσκεψη του ΥΕΘΑ στα νησιά που συναποτελούν πλέον τη Διοίκηση Αμύνης Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των έργων που υλοποιούνται στα ακριτικά νησιά με χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «AXION HELLAS».

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ παρέστη στην τελετή εγκαινίων ανοικτού γυμναστηρίου της ΔΑΝ Μεγίστης, χορηγία του συγκεκριμένου μη κερδοσκοπικού οργανισμού στο Καστελόριζο, καθώς και στα εγκαίνια παιδικής χαράς στο λιμάνι του νησιού, όπου επισκέφθηκε και την πυραυλάκατο ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ».

Στη συνέχεια, ο Ε.Αποστολάκης μετέβη στη Ρω και τη Στρογγύλη όπου, επίσης με χορηγία του ΜΚΟ «AXION HELLAS», πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής χώρων υγιεινής στο φυλάκιο Στρογγύλης και ανακαίνισης τμημάτων στο φυλάκιο της Ρω.

Οι φωτογραφίες είναι από το Καστελόριζο και την επίσκεψη του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΕΘΑ για τα εγκαίνια  ανοικτού γυμναστηρίου στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, το οποίο υλοποιήθηκε με χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «AXION HELLAS».
Ο Υπουργός μετέβη στη Ρω και τη Στρογγύλη όπου, επίσης με χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «AXION HELLAS», πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής χώρων υγιεινής στο φυλάκιο Στρογγύλης και ανακαίνισης τμημάτων στο φυλάκιο της Ρω. Μεταξύ των καλεσμένων και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη…

Κατά την παραμονή του στο Καστελόριζο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στα εγκαίνια παιδικής χαράς στο λιμάνι του νησιού και επισκέφθηκε το ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Γιώργος Χατζημάρκος: “Κάντε το όπως το Νότιο Αιγαίο”

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος     ''"Κάντε το όπως το

Close