Σε ημερίδες και συναντήσεις συμμετείχε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

κ. Κώστας Μπιζάς συμμετείχε :

 

α) Στην ημερίδα με θέμα: ” Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες ” που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στις 1 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι  << Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά μας έχει ως συνέπεια να προκαλείται ζημιά στο περιβάλλον, στον τουρισμό, στις τοπικές κοινωνίες και στην Εθνική Οικονομία.  Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε , να ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε ομιλίες & ημερίδες και να διεκδικούμε τεκμηριωμένα τη μη υλοποίηση εγκατάστασης Βιομηχανικών Αιολικών πάρκων.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει με αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Επιτροπής Περιβάλλοντος αντίστοιχα, το αίτημα των φορέων και των πολιτών στα νησιά Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Τήνο για την μη τοποθέτηση στις ιδιαιτέρου κάλλους περιοχές μας των εκατοντάδων ανεμογεννητριών.
Με ενότητα και αγάπη στον τόπο μας ευελπιστούμε ότι θα αποτρέψουμε το έγκλημα που κάποιοι έχουν αποφασίσει να διαπράξουν στα νησιά μας >>.

 

β) Σε συνάντηση εργασίας με Υπηρεσιακά Στελέχη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των μελετών που αφορούν τα κτιριακά , τα συγκοινωνιακά της πίστας και την επέκταση του διαδρόμου.

Η εκτίμηση του κ. Μπιζά είναι ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για την υλοποίηση των παραπάνω έργων αφού πρωτύτερα εγκριθούν οι παραπάνω μελέτες και δεν υπάρξουν κωλύματα ή καθυστερήσεις από τριτογενείς παράγοντες.

 

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Χθες  Τετάρτη στις 12.00 κατατέθηκαν οι συνδυασμοί που θα πάρουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Ε.Κ.Ρ.,καθώς

Close