Σε Αθαθονήσι και Πάτμο Παναγιώτης Αρκουμανέας και Βασίλης Κοντοζαμάνης

Κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του ΕΟΔΥ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Οργανισμού Παναγιώτη Αρκουμανέα, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της πολυήμερης αποστολής του ΕΟΔΥ σε ακριτικά νησιά τεστ αντισωμάτων για κορωνοϊό σε ευπαθείς ομάδες και κατοίκους του Αγαθονησίου.

Ο κ. Αρκουμανέας σε δήλωση του ανέφερε ότι το πρόγραμμα της πρωτοποριακής δράσης των Πλωτών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ για τον έλεγχο COVID19 σε νησιά του Αιγαίου συνεχίζεται με συνέπεια και σχεδιασμό, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η επιδημιολογική εικόνα των νησιών, αλλά κυρίως για να νιώσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των νησιών της πατρίδας μας ασφαλείς και κατά την τουριστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ σημείωσε πως ο συμβολισμός της δράσης στο ακριτικό νησί είναι ιδιαίτερα ισχυρός, καθώς το βορειότερο νησί του Δωδεκανησιακού συμπλέγματος αποτελεί έναν ακόμη τόπο, όπου η Ελλάδα αισθάνεται υπερήφανη.

Στο Αγαθονήσι μετέβη και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον δήμαρχο του νησιού Βαγγέλη Κοττορό επισκέφτηκαν το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού. Στη συνέχεια σειρά είχε η Πάτμος όπου το κλιμάκιο έφθασε το βράδυ της Κυριακής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Κίνημα Αλλαγής: “Αληθινή και έμπρακτη στήριξη στους ιδιοκτήτες Ταξί των νησιών”

Συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί είχε  ο Τομέας Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγή. Στη συνάντηση αυτή που

Close