Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Euromedica !!!

 

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΓΙΑ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Παρά τις επανειλημμένες προτάσεις-παρεμβάσεις του Σωματείου Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Euromedica για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι – μέλη μας, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ και γενικότερα ΟΛΟΙ όσοι έχουν λόγο για την ύπαρξη αυτής της εταιρείας, παραμένουν προκλητικά ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ & ΑΜΕΤΟΧΟΙ.

Το φιλότιμο προσωπικό είναι αυτό που την «κρατάει» ακόμα σε λειτουργία, και ούτε μια στιγμή δεν άφησε τους ασθενείς χωρίς την απαιτούμενη προσοχή και φροντίδα, παρότι απλήρωτοι για πολλούς μήνες και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες.

Ζητάμε: Βελτίωση Συνθηκών Εργασίας – ΑΜΕΣΗ πρόσληψη προσωπικού ΑΜΕΣΗ εξόφληση των οφειλόμενων των εργαζομένων (που έχουν φτάσει έως και 12-13 μήνες), και έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας, επιδομάτων και δώρων Αναβάθμιση εξοπλισμού κλινικής για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία στους «αρμόδιους» να μεριμνήσουν και να δώσουν επιτέλους απαντήσεις στα προβλήματα μας, καθώς και να μας ενημερώσουν για το μέλλον αυτής της εταιρείας! Προσδοκούμε σε συνεργασία που θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και όχι στην μονόπλευρη καταπάτηση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ. Εαν δεν έχουμε ανταπόκριση στα αιτήματα μας μέχρι και τις 20/05/2019, θα ξεκινήσουμε δυναμικές και επαναλαμβανόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται… ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!

Η ληστρική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων οδήγησε τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χείλος του γκρεμού. Επειδή όλες οι παρεμβάσεις μας πέφτουν

Close