«Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

Στο πλαίσιο συνεργασιών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με άλλα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδος, σας κοινοποιούμε τις παρακάτω εκδηλώσεις και μαθητικές συναυλίες:

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.

Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Σχολείου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.

Πέμπτη 4 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Ρόδου και Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν συναυλία αφιερωμένη σε Έλληνες Συνθέτες του 20ου αιώνα ερμηνεύοντας έργα για πιάνο.

Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου:  Το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες της Μ. Ασίας με  τη συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Χορού του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Σάββατο 6 Απριλίου στις  20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα ««ΚΡΗΤΗ– ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ– ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ : Παράλληλα Μουσικά Μονοπάτια», με τραγούδια που μας ταξιδεύουν πάνω από την ανατολική Μεσόγειο. Συμμετέχουν: Ορχηστρικά και φωνητικά σύνολα των Μουσικών σχολείων Ρόδου και Πειραιά, καθώς και η ορχήστρα και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Νόμος Κατσέλη: Μετά το νέο ναυάγιο, ορόσημο η 1η Απριλίου

Στον… αέρα ο νέος νόμος Κατσέλη μετά το νέο ναυάγιο στο EuroWorking Group. Συμφωνία πριν την 5η Απριλίου θέλει η

Close