Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε 23χρονος από χρήση ναρκωτικών

Θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών ουσιών έπεσε ακόμη ένας νέος άνθρωπος στο νησί μας.

Πρόκειται για ένα παλικάρι ηλικίας μόλις 23 ετών, ο οποίος σήμερα το απόγευμα βρήκε τραγικό θάνατο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που κατάφερε να συλλέξει η «Ροδιακή», ο 23χρονος ο οποίος ήταν γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής ως χρήστης, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από συγγενικά του πρόσωπα μέσα στο σπίτι όπου διέμενε.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο θάνατος του 23χρονου έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτών των νέων παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από ουσίες και τα οποία δυστυχώς δεν είναι λίγα.

Δεκάδες οικογένειες στο νησί μας βιώνουν καθημερινά το δικό τους Γολγοθά προσπαθώντας να βοηθήσουν κάποιο μέλος τους να γλιτώσει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Να καταφέρει να ξεφύγει.

Ο αγώνας δύσκολος και πολλές φορές άνισος. Σε κάθε περίπτωση ψυχοφθόρος τόσο για τους χρήστες όσο και για τις οικογένειές τους.

Στοιχεία παλαιότερων χρόνων τα οποία είχαν στη διάθεσή  τους οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας, έκαναν λόγο για περίπου 5000 χρήστες στο νησί της Ρόδου. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι πλέον ο αριθμός αυτός έχει ξεπεραστεί κατά πολύ.

Οι προσπάθειες που γίνονται από το κράτος για να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους, ελλιπείς ή ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις ανύπαρκτες. Σε κάθε περίπτωση αναποτελεσματικές. Και η μάχη συνεχίζεται.
Με πολλές απώλειες νέων ανθρώπων….

ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ

Απάντηση

Read previous post:
Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών 440 κλήσεις για τη δολοφονία της Ε. Τοπαλούδη

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ροδίτη και του Αλβανού μετά  το έγκλημα δείχνουν στις αρχές πώς κινήθηκαν οι δράστες μέχρι και

Close