Ρόδος : Κάποιοι από το σχολείο προσπάθησαν να αποτρέψουν την μαθήτρια που βιάστηκε να καταγγείλει το περιστατικό;

Ρόδος : Κάποιοι από το σχολείο προσπάθησαν να αποτρέψουν την μαθήτρια που βιάστηκε να καταγγείλει το περιστατικό;

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε μέσω της εκπομπής του Alpha Check Point, που ασχολήθηκε με τις υποθέσεις βιασμού και δολοφονίας που έχουν συγκλονίσει τη Ρόδο , η δικηγόρος της νεαρής που έπεσε θύμα βιασμού από τον υπήκοο Αλβανίας και τον Ρομά στο Ενυδρείο σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου υπήρχε μια προσπάθεια το περιστατικό να μην γίνει ευρέως γνωστό άμεσα όταν το ανέφερε η μαθήτρια στους εκπαιδευτικούς της αλλά και όταν η μητέρα της παθούσας μίλησε με τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο που φοιτά η νεαρή κοπέλα, αντιθέτως δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα .

Αντί να καταγγελθεί αμέσως από το σχολείο η κ. Κρικοπούλου ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια καθυστέρησης με πιθανή αιτία η μαθήτρια να μην έγινε πιστευτή κάτι που είναι πολύ σοβαρό κατά την ίδια και ανεπίτρεπτο και εν συνεχεία η παθούσα έκρινε ότι δεν πρέπει να μιλήσει για το τι της συνέβη.

Το αν υφίστανται αυτές οι καταγγελίες σίγουρα θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, καθώς το συμβάν χρήζει ιδιαίτερης διερεύνησης .

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 01:00 το πρωί στις 3/2/19.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το απόσπασμα στα τελευταία λεπτά του ρεπορτάζ.

https://www.alphatv.gr/show/checkpoint-alpha/ekpompes-checkpoint-alpha/?vtype=player&vid=36357&showId=391&year=2019 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Αναβάθμιση της τουριστικής Ρόδου, με την εγκατάλειψη της Νέας Αγοράς και την εγκατάσταση πάγκων στους δρόμους

Η Δημοτική αρχή παρόλες τις κατ’ επανάληψη εξαγγελίες και δηλώσεις της, για το πόσο την ενδιαφέρει η εμφάνιση της πόλης

Close