Ρόδος: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από τέσσερις μέσα σε βάρκα

Η 39χρονη εμφανίστηκε στο Λιμενικό Σταθμό της Λίνδου και υποστήριξε ότι ένας άνδρας που γνώρισε ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της περιοχής, την οδήγησε στις 4 τα ξημερώματα σε μια βάρκα και έφτασαν με αυτήν σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, όπου την βίασε μαζί με άλλους τέσσερις άνδρες

Με προσοχή ερευνούν οι άνδρες της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου όσα κατήγγειλε από το πρωί της Κυριακής μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις αγνώστους και μάλιστα μέσα σε… βάρκα!

Η 39χρονη εμφανίστηκε στο Λιμενικό Σταθμό της Λίνδου και υποστήριξε ότι ένας άνδρας που γνώρισε ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της περιοχής, την οδήγησε στις 4 τα ξημερώματα σε μια βάρκα και έφτασαν με αυτήν σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, όπου την βίασε μαζί με άλλους τέσσερις άνδρες!

Η τουρίστρια δήλωσε ότι δεν ήταν μεθυσμένη, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει σαφή περιγραφή των φερόμενων ως βιαστών της και, σύμφωνα με την «δημοκρατική», οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού. Στο μεταξύ, οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται για να βρεθεί η βάρκα όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
H Αερολέσχη εντόπισε την πυρκαγιά ανάμεσα σε Λίνδο και Πεύκους

Από την Αερολέσχη Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: “Εντοπίστηκε εστία πυρκαγιάς  από πλήρωμα της  Αερολέσχης Ρόδου μεταξύ Λίνδου και Πεύκων

Close