ΡΟΑ : Γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας του στον αθλητισμό και το τένις

“Δεν θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα 70 χρόνια του ο ΡΟΑ από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο”

Κλείνοντας 70 χρόνια παρουσίας στον αθλητισμό της Ρόδου, πάντα με αναπτυξιακό προσανατολισμό όσον αφορά το τένις, ο ΡΟΑ φέτος γιορτάζει και την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ανακατασκευή των γηπέδων του στην περιοχή του «Έλλη», την ιστορική του έδρα δηλαδή.

Για το λόγο αυτό ο όμιλος εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δεν θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα 70 χρόνια του ο ΡΟΑ από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.
Η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης με το Δήμο Ρόδου επιβραβεύει την ιστορία και την προσφορά του ομίλου αλλά και θέτει τα θεμέλια στο να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του ομίλου με την τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη χώρα αλλά και στο νησί.

Ο ιστορικός όμιλος γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον Ροδιακό  Αθλητισμό καθώς ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου του 1949 στο ξενοδοχείο «Λίνδος» των αδελφών Νοτσέρα από τους Βασίλη Κώττη, Μανώλη Δημητράκη, Γιάννη Κανναβαριώτη, Μανώλη Σταματίου, Γιώργο Κυπριώτη, Γιάννη Ποφάντη, Ρένα Κυρκίνη, Κυριάκο Ψαράκη, Αικατερίνη Βακογιάννη, Γιώργο και Νίκο Σουλούνια, Λίλη Νοτσερα, Μαρία Ζίγδη, Βούλα Κυριακάκη, Θεοφανία Βουλγαρίδου, Ρωμαίο Νοτσερα Γιολανδα Καναβαριωτου, Γιολανδα Σωτηρίου, Μανώλη Φραγκίσκο και Κώστα Κωνσταντινιδη.

Μετά από 70 χρόνια η σύμβαση αυτή ανακατασκευάζει τα γήπεδα στην ιστορική έδρα του ομίλου στην περιοχή «Έλλη» συμβάλλοντας στην άνθηση του τένις, καθώς ο ΡΟΑ συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε ετήσια βάση δύο Παγκόσμια, ένα Τριεθνές και δύο εθνικά τουρνουά junior και senior που κάθε χρόνο αναβαθμίζονται λόγω του υψηλού επιπέδου διοργάνωσης αλλά και συμμετεχόντων συμβάλλοντας στο σχέδιο επέκτασης της τουριστικής περιόδου μέσω υψηλής ποιότητας αθλητικού τουρισμού.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Συνεργασία σούπερ μάρκετ «Σπανός» με την εταιρεία «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.»

Από τον Όμιλο Επιχειρήσεων «Ι. και Χρ. Σπανός Α.Ε.» απευθύνεται προς τους Δωδ/νήσιους, το ακόλουθο μήνυμα: Φίλη Δωδεκανήσια, Φίλε Δωδεκανήσιε,

Close