Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Σε ένα συρτάρι ξεχασμένο το λαχείο των δύο εκατ. ευρώ

Η σύζυγος του μεγάλου τυχερού διαπίστωσε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε το μεγάλο λαχνό

Σε ένα συρτάρι για περισσότερο από ενάμιση μήνα είχε ξεχαστεί το «χρυσό» λαχείο που κερδίζει τα δύο εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο μεγάλος νικητής από την Αθήνα είχε αγοράσει το λαχείο… εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

Μιλώντας, μάλιστα, ο ίδιος με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο της ζήτησε να βρει και να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα αριθμό το οκτώ. Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο ταξίδι του τον έκαναν να ξεχάσει τα δύο λαχεία που είχε αγοράσει, τα οποία και ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα του στο συρτάρι ενός τραπεζιού ενώ καθάριζε το σπίτι.

Η σύζυγος του μεγάλου τυχερού διαπίστωσε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε το μεγάλο λαχνό των δύο εκατ. ευρώ, όταν επισκέφτηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής. Προτίμησε ωστόσο να μην μοιραστεί το ευχάριστο νέο αμέσως με τον άντρα της, επιφυλάσσοντας μια αξέχαστη έκπληξη για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ανασχηματισμός: Το «who is whο» των νέων στελεχών της Κυβέρνησης

Τα βιογραφικά των νέων στελεχών της Κυβέρνησης Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το νέο, ανανεωμένο σχήμα της

Close