Προτεραιότητα μας η προστασία του εισοδήματος και της κοινωνικής συνοχής της Ρόδου και των νησιών

Προτεραιότητα μας η  προστασία του εισοδήματος  και της κοινωνικής συνοχής της Ρόδου και των νησιών

«Προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε το εισόδημα, την εργασία και την κοινωνική συνοχή της πόλης και της Περιφέρειας μας, η οποία δυστυχώς εξαρτάται σε τεράστιο ποσοστό από τον Τουρισμό»

Αυτό υπογράμμισε χθες ο δήμαρχος Ρόδου  κ. Αντώνης Καμπουράκης  παραλαμβάνοντας το ψήφισμα από την αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου που πραγματοποίησαν οι ξενοδοχουπάλληλοι.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ρόδου σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αξιοποιείται το Κ.Ε.Κ της Περιφέρειας για τη δωρεάν εκπαίδευση των εργαζόμενων του ευρύτερου τουριστικού τομέα στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Αναλυτικά ο κ. Καμπουράκης  τόνισε:

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, δέχτηκα σήμερα το απόγευμα, μετά το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην πλατεία του Δημαρχείου. Παραλαμβάνοντας το ψήφισμα, είχα την ευκαιρία και σήμερα να ακούσω τους προβληματισμούς και την αγωνία των εργαζομένων της Ρόδου για το εργασιακό τους μέλλον.

Επανέλαβα στους εκπροσώπους τους, ότι προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε το εισόδημα, την εργασία και την κοινωνική συνοχή της πόλης και της Περιφέρειας μας, η οποία δυστυχώς εξαρτάται σε τεράστιο ποσοστό από τον Τουρισμό.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αξιοποιείται το Κ.Ε.Κ της Περιφέρειας για τη δωρεάν εκπαίδευση των εργαζόμενων του ευρύτερου τουριστικού τομέα στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Aποκατάσταση βατότητας αγροτικής οδοποιίας της Δ.Ε. Nότιας Ρόδου

Σε φάση ολοκλήρωσης είναι η αποκατάσταση της βατότητας των αγροτικών οδών της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου  σε ένα σύνολο μήκους

Close