Προσλήψεις ναυαγοσωστών επιχειρεί ο Δήμος Ρόδου

Οι απολυμάνσεις η καθαριότητα στα σχολεία αλλά και η ναυαγοσωστική  κάλυψη πολυσύχναστων ακτών του Δήμου για το φετινό καλοκαίρι είναι ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αύριο στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη  στη 13:00  δια περιφοράς.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τα ακόλουθα θέματα:

 Αναμόρφωση προϋπολογισμού, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2020.

 1. Ανάθεση για τις «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ –ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ», προϋπολογισμού 19.091,04 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
 2. Ανάθεση για τις «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ –ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ» Κ.Α.Ε. 70-6491.0003, προϋπολογισμού 5.338,20 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)
 3. Ανάθεση για τις «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ –ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ», προϋπολογισμού 2.046,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
 4. Ανάθεση για τις «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΟΓΩ COVID 19», προϋπολογισμού 83.086,73 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
 5. Ματαίωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020»,  με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ με σύντμηση προθεσμιών.
 6. Ανάθεση για τις «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ» με την διαδικασία του κατεπείγοντος και εξειδίκευση πίστωσης.
 7. Ανάκληση της με αρ. 269/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής και έγκρισης εκ νέου για την Έγκριση των ορθών πρακτικών των «Δικαιολογητικά Συμμετοχής, Τεχνική Προσφορά» (Ι πρακτικό) και «Οικονομική Προσφορά»  (ΙΙ Πρακτικό), για την ανάδειξη προσωρινών μειοδοτών του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2019-2022».
 8. Έγκριση πρακτικών επιτροπής ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για την «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου, εντυπων, υλικών μηχανογράφησης και εκτυπώσεων του Δήμου Ρόδου και των δομών του».
 9. Έγκριση και κατακύρωση του πρακτικού για προσωρινό μειοδότη του δημόσιου συνοπτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ του Δήμου Ρόδου, έτους 2020».
 10. Έγκριση και κατακύρωση του πρακτικού για ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ του δημόσιου συνοπτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της «ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ του Δήμου Ρόδου, έτους 2020.
 11. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΡΟΔΟΥ».
 12. Έγκριση μελέτης, κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ».
 13. Έγκριση μελέτης, κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ».
 14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ» και παράταση του συμβατικού χρόνου ολοκλήρωσης του έργου λόγω διακοπής εργασιών.
 15. Αποδοχή χρηματοδότησης για το «Σχέδιο βιώσιμης Αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Ρόδου».
 16. Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2020 Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΔΟΠ), σύμφωνα με την αρ. 31/2020 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.
 17. Αποδοχή χρηματοδότησης από την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση του υποέργου «Βοήθεια στο σπίτι Δ΄ δόση».
 18. Αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης πιστώσεων από τους ΚΑΠ έτους 2020 (β΄ δόση 2020) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου.
 19. Κατάρτιση των όρων της προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Αποκατάσταση της Δημοτικής οδού μεταξύ του κυκλικού κόμβου της Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου της Δ.Κ. Μασσάρων και του οικισμού “ΧΑΡΑΚΙ”, στη Δ.Ε. Αρχαγγέλου» και ορισμός επιτροπής παρακολούθησης και υλοποίησης της σύμβασης.
 20. Ορισμός δικαστικού επιμελητή για την διοικητική αποβολή της εδρεύουσας στην ΤΚ. Θεολόγου «Κοινωνία Κληρονόμων Θεόφιλου Καταλειφού του Γεωργίου».
 21. Προμήθεια τροφίμων παιδικών σταθμών με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Τα παραπάνω θέματα θεωρούνται κατεπείγοντα ως μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, καθώς επίσης και για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση αναγκαίων έργων, προμηθειών και μελετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Με τον υπουργό Εσωτερικών συναντήθηκε η Μίκα Ιατρίδη

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο είχε η Μίκα Ιατρίδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν σειρά ζητημάτων που

Close