Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την επιδιόρθωση και συντήρηση του Λιμεναρχείου Ρόδου, των Κρατητηρίων και του Σταθμού της Λίνδου

Ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση έργου «Επισκευή συντήρηση κτιρίων Λιμεναρχείου Ρόδου και Α΄ΛΤ Λίνδου και ανακατασκευή διαμόρφωση χώρων κράτησης Λιμεναρχείου Ρόδου», προκήρυξε η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης του Δήμου Ρόδου, μέσω  προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε στις 14/3/2018 ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον Υπουργό  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό.

Αναλυτικότερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019  στο Δημαρχείο Ρόδου, ο κ. Χατζηδιάκος    ενημέρωσε το Λιμενάρχη, Πλοίαρχο κ. Σπύρο Τάτη, για την ολοκλήρωση των μελετών και την προκήρυξη του διαγωνισμού από το Δήμο Ρόδου για την αποκατάστασης των κτιρίων. Πρόκειται για το εμβληματικό ιταλικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Κεντρική Υπηρεσία του νησιού,   στο κέντρο της πόλης, και το Λιμενικό Σταθμό της Λίνδου, όπως και τα  Κρατητήρια στο Κεντρικό Λιμεναρχείο  για την εξασφάλιση ικανοποιητικών συνθηκών  κράτησης , σε επίπεδο ασφάλειας των κρατουμένων και σε επίπεδο συνθηκών υγιεινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης τους.

Το έργο μεταξύ άλλων προβλέπει  εργασίες επιδιόρθωσης, συντήρησης συνολικού  προϋπολογισμό 192.334.87 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κατόπιν προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου και του Δήμου.

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ξεκινούν οι οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ΑΜΕΑ, στο νοσοκομείο της Ρόδου

  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»   Ρόδος, 7 Φεβρουαρίου 2019 Στο χώρο του χειρουργείου του Γ.Ν. Ρόδου , έγινε

Close