Ποια ηχηρά ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός Βουλής ;

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πήρε την αυτοδυναμία και να εξέλεξε 158 βουλευτές, ωστόσο αρκετά ηχηρά ονόματα έμειναν εκτός Βουλής.

Στην Α’ Αθηνών δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Θεόδωρος Φορτσάκης, επίσης, ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Β 1 Βορείου τομέα Αθηνών. Στην Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών δεν βγαίνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εκτός και αν αποφασίσει να μην πάρει την έδρα εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Β3 Νοτίου τομέα Αθηνών δεν βγαίνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Εκτός Βουλής μένει επίσης, ο Γρηγόρης Ψαριανός στην Β Πειραιώς, αλλά και ο Γιάννης Τραγάκης εκτός κι αν δεν πάρει την έδρα εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Α Ανατολικής Αττικής δεν μπαίνει στην Βουλή ο Τάκης Φύσσας και στην Α Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος.

 

Απάντηση

Read previous post:
CINEMA PALLAS -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11/07/2019-17/07/2019

   www.cinepallas.gr         VENICE CALLING                                                ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  ΑΙΘΟΥΣΑ 2:‘Ωρες Έναρξης  20:10      ANNABELLE COMES HOME                       ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  ΑΙΘΟΥΣΑ 1:‘Ωρες Έναρξης  20:05,22:30                                                                                                                                                                                                                                                         YESTERDAY                                                  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ 4:‘Ωρες Έναρξης 19:50,22:25                                                                                                                                                                                                       GODZILLA II: KING OF THE MONSTERS                ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ 3:‘Ωρες Έναρξης  σε  2D 19:45                                                                                                                                                                                                                                                                          

Close