Περισσότεροι τουρίστες θα τελούν το γάμο τους στη Ρόδο

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στη Ρόδο, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τους διευθυντές μιας καινοτόμου πλατφόρμας η οποία αυτοματοποιεί τη διαδικασία κράτησης πολιτικών γάμων, επιτρέποντας τον προσδιορισμό τους και για δύο ή και τρία χρόνια μετά.

Με δεδομένο ότι η Ρόδος ελκύει γαμήλιους τουρίστες,  στη συνάντηση που έγινε με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και τους διευθυντές της “Book Your Wedding Day” Μαρία Ευρυπίδη και Στέλιο Παναγιώτου, ο δήμαρχος δήλωσε ότι «η περαιτέρω οργάνωση, με πρόγραμμα προκρατήσεων μεγάλης διάρκειας, θα προσελκύσει μελλόνυμφους τουρίστες ώστε να μην αποτίνονται σε άλλους προορισμούς. Με τον επαρκή αριθμό εξουσιοδοτημένου προσωπικού που διαθέτουμε και την αύξηση των προτιμώμενων τοποθεσιών για την τέλεση των πολιτικών γάμων θα επιτύχουμε περαιτέρω ανάπτυξη στη Ρόδο της γαμήλιας βιομηχανίας, τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος με ό,τι αυτό συνεπάγεται αφού ένα ζευγάρι που θα τελέσει το γάμο του συνοδεύεται από περίπου 30 συγγενείς και φιλικά πρόσωπα τα οποία παραθερίζουν στο νησί από επτά έως δέκα μέρες ενώ πολλοί είναι οι επαγγελματίες της Ρόδου που εργάζονται γι αυτό».

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Έντονη παρέμβαση του Καματερού στην συζήτηση για τον “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1” για κατηγοριοποίηση νησιών και ορισμό  Αντιπεριφερειαρχών στις Νησιωτικές Περιφερειακές Ενότητες.

Δεκτές δύο τροπολογίες: για ακατάσχετο επιδομάτων φυσικών καταστροφών και Δημάρχους – γιατρούς του ΕΣΥ. Έντονη ήταν προχθες (11/07/2018) η παρέμβαση

Close