Περισσότερα κρουαζιερόπλοια στη Ρόδο το 2019. Αύξηση και στην κίνηση από Τουρκία. Δηλώσεις Χριστοδούλου στον NotosNews

Τη μείωση της τιμής του νερού για τα κρουαζιερόπλοια ζήτησε από τη ΔΕΥΑΡ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου Κατέθεσε εγγράφως το σχετικό αίτημα και περιμένει την εξέτασή του σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον Notosnews ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Χριστοδούλου, «είναι ένα από τα ισχυρά κίνητρα που εκτιμά το Λιμενικό Ταμείο ότι θα προσελκύσουν περισσότερα κρουαζιερόπλοια, αν τεθεί σε εφαρμογή, σε μία προσπάθεια να ανακάμψει η κρουαζιέρα που τα τελευταία χρόνια καταγράφει φθίνουσα πορεία»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, και όπως τόνισε ο κ. Χριστοδούλου «επικρατεί αισιοδοξία για το 2019, καθώς πέρυσι είχαμε 209 πλοία που κατέπλευσαν στη Ρόδο και μέχρι τώρα για το 2019 έχουν δηλωθεί 217 πλοία, ενώ αναμένονται άλλες περίπου 30 προσεγγίσεις.

Φέτος δηλαδή οι συνολικές προσεγγίσεις θα πλησιάσουν τις 250» Ο κ. Χριστοδούλου έκανε γνωστό ότι «το 2018 από τη γραμμή της Τουρκίας είχαμε μία σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2017

Η διαφορά με το 2018 ήταν 33.253 επιπλέον επιβάτες με ποσοστό αύξησης 22% και όπως δείχνουν τα πράγματα φέτος εκτός απροόπτου θα έχουμε και πάλι αύξηση στην κίνηση της γραμμής Τουρκίας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Οριστικό λουκέτο σε τρείς μέρες στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή. Τα αντίμετρα του Δήμου

Οριστικό λουκέτο φαίνεται ότι θα μπει τις επόμενες μέρες στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή. Η διοίκηση της τράπεζας

Close