Παπαντωνίου Παναγιώτης ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΡΑ…..

Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη Νέα Μέρα του κ.Στράτου Καρίκη διότι πιστεύω ότι είναι καιρός να γυρίσει σελίδα και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για το αγαπημένο μας νησί.

Να ξημερώσει μια Νέα Μέρα, αφήνοντας πίσω το παλιό και όλες εκείνες τις εμμονές που λειτουργούσαν και λειτουργούν ως τροχοπέδη για την ευημερία και την ανάπτυξη της Ρόδου μας. Μια Νέα Μέρα όπου όλοι οι πολίτες θα συμμετέχουν στα κοινά και όχι μόνο οι ημέτεροι. Δεν περισσεύει κανείς! Μόνο με τη συμμετοχή όλων μας μπορεί να γίνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για τον τόπο μας. Ένα νέο ξεκίνημα με ιδέες νέες, φρέσκες και έξω από τις όποιες προκαταλήψεις και ιδεοληψίες των τελευταίων ετών.

Ένα νέο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου και ένα Δήμαρχο που θα έχει το θάρρος να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια. Μια Δημοτική Αρχή που θα είναι σε εγρήγορση σε καθημερινή βάση και όχι όταν εμφανισθεί το πρόβλημα.

Να γίνει η Ρόδος μας σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου στη Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Στράτο Καρίκη, μπορούμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Έτσι θα γίνει η Ομόνοια μετά την ανάπλαση

Σιντριβάνι με φώτα και πολύ πράσινο—αυτό είναι το όραμα για την νέα πλατεία Ομονοίας για τον Αντιδήμαρχο Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και

Close