Παιδική εβδομάδα τσίρκου«Children Circus Week»

Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός «Playground» σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, το καλλιτεχνικό ντουέτο «Afairmix» και τη σχολή χορού «The Dance Project» σας παρουσιάζουν την παιδική εβδομάδα τσίρκου«Children Circus Week».

Ο κόσμος μας έχει τόσα χρώματα , άλλοτε μουντά και άλλοτε φωτεινά. Τα πιο λαμπρά βρίσκονται στα χαμόγελα των παιδιών. Αυτό έγινε και το όραμα μας , ένας κόσμος που κανένα τους δεν θα φοβάται, δεν θα κρυώνει ή να πεινά… Ένας κόσμος γεμάτος χαμόγελα!! Ένας κόσμος χωρίς διακρίσεις!! Ένας κόσμος με ίσες ευκαιρίες!!

Μια εβδομάδα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων για μαθητές δημοτικού.

Θα συμμετέχουν παιδιά τυπικής ανάπτυξης, με αναπηρία ,από την Δομή Παιδικής Προστασίας, Ρομά και πρόσφυγες.

Εθελοντές επαγγελματίες εκπαιδευτές από πέντε χώρες θα διδάξουν στα παιδιά χορό, μουσική, ακροβατικά και ζογκλερικά.

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει πέντε ημέρες. Την έκτη ημέρα, Σάββατο 14 Απριλίου στις 6 το απόγευμα , θα δοθεί θεατρική παράσταση από τα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πάρκο Ροδίνι.

Είσοδος ελεύθερη!! Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Χορηγοί, Myga café , Οβελιστήριο  Beri’s, Super Market Τσαμπίκος (Καλλιθιές), Savviou Travel, Inkme Rhodes Εργαστήριο Μεταξοτυπίας ,Κοζας Food Services, Φούρνος της γειτονιάς και Θεραππεύειν Κέντρο Ιπποθεραπείας Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6947922908″

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
8ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου Ρόδου-Arte Con Anima

Στις 12 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 8ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου Ρόδου στην Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου

Close