Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.με.Α. Ι. Βαρδακαστάνης  στο Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ»

 

 

                                                                                                                                            

 

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης επισκέφθηκε  την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», με αφορμή την άφιξή του στη Ρόδο για  την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η «Ασκληπιάδες Κοιν Σεπ» με θέμα: «Προσβάσιμος τουρισμός στη Ρόδο – Προσκλήσεις και προοπτικές».

Ο Ι. Βαρδακαστάνης έφτασε στο «ΕΛΠΙΔΑ» συνοδευόμενος από την κοινωνική λειτουργό της Ε.Σ.Α.με.Α. Εβελίνα Καλλιμάνη και τον πρόεδρο  του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ρόδου Μανώλη Ζηδιανάκη. Κατά την παραμονή του στο Κέντρο, έγινε συζήτηση με την πρόεδρο Σταυρούλα Καπούλα, την οργανωτική γραμματέα Καλλιόπη Χρήστου και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργία Ρηγοπούλου, για θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα προβληματισμούς που αφορούν  τα προνοιακά επιδόματα, τη λειτουργία των ΚΕΠΑ και των επιτροπών, τα ποσοστά αναπηρίας κ.α..

Ιδιαιτέρως και εκτενώς συζητήθηκε  η λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ». Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Κέντρου, το επιστημονικό και μη προσωπικό καθώς και το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείται.

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης τέθηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην πόλη της Ρόδου.

Ένας πολύ ουσιαστικός διάλογος κατά την ολοκλήρωση του οποίου ο κ. Βαρδακαστάνης  συνεχάρη την πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και την άψογη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Άρθρο Κοσμά Σφυρίου “Σικέ” θέατρο για δύο ρόλους”

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ και ΚΑΜΜΕΝΟΥ ———————————————————————————————————————— Πρώτα ο Πάνος Καμμένος, (προσωπικά ο ίδιος, οι υπουργοί και

Close