Ο Διεθνής οργανισμός μετανάστευσης διαφημίζει ότι οι «μετανάστες» μένουν σε Ξενοδοχεία με πισίνα στην Ελλάδα

Μαντέψτε σε ποιους ανήκει ο “Διεθνής οργανισμός μετανάστευσης” !όπως οτιδήποτε με την ένδειξη: Διεθνής οργανισμός, η παγκόσμιος οργανισμός! που στην ουσία ειναι ένα τίποτα, τύπου ένα γραφείο άλλα όλοι το προσκυνούν, η ηλιθιότητα έτσι αρχίζει.

Έβγαλαν σποτ με ξενοδοχεία και πισίνες.. για να προσελκύσουν και άλλους λαθρομετανάστες; Διότι όποιος δεί αυτό το σποτ θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ο εποικισμός θα συνεχιστεί κατά όπως φαίνεται, αφού διαφημίζουν τον προορισμό..! Σαν να λέμε.. ελάτε ΟΛΟΙ.

Ξενοδοχείο με πισίνα δίπλα στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο, ατμοσφαιρική μουσική και πανοραμικές λήψεις από drone ενώ οι πρόσφυγες ένοικοι περπατούν ξέγνοιαστοι στην αμμουδιά μια ανάσα από το κύμα.

Δεν πρόκειται για το νέο σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αλλά για το τελευταίο σποτ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης(ΔΟΜ), που παρουσιάζει τις συνθήκες φιλοξενίας στην Ελλάδα!

Στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζονται οι ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία αντίστοιχα, οι οποίες εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τις υψηλού επιπέδου παροχές των ξενοδοχείων, που διαμένουν.

«Μέσω του προγράμματος “Φιλοξενία” ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε προσωρινά καταλύματα σε ευάλωτα άτομα που έρχονται από τα νησιά. Έχουμε παράσχει στέγαση σε περισσότερους από 6.000 ευάλωτους μετανάστες και πρόσφυγες», αναφέρεται στο βίντεο.

 

https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/11/diethnis-organismos-metanasteysis.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Δημοσκόπηση : Το 70% δεν εμπιστεύεται την «κυβέρνηση» στο μεταναστευτικό

Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το Newpost σε συνεργασία με την Prorata διαπιστώνει ότι, οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση στην διαχείριση

Close