Ο Δήμος Ρόδου αρωγός των δράσεων του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος»

Συνάντηση με τη δημοτική αρχή είχαν  τα μέλη του Σωματείου   «Φύλακας Άγγελος» που σκοπό έχει την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.

Από το Σωματείο παρέστησαν οι κκ Τώνια Μοροπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, τον Τάσος Δούγκας και Γιάννης Κόνσουλας.

Από τη δημοτική αρχή παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Κώστας Ταρασλιάς, καθώς και η επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας και μέλος του Συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» κυρία Μαίρη Μοσχή.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ.Αντώνης Καμπουράκης τόνισε τα εξής:

Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Δημαρχείο την κυρία Τώνια Μοροπούλου, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τάσο Δούγκα και τον Γιάννη Κόνσουλα, μέλη του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος», που σκοπό του έχει την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Κώστας Ταρασλιάς, καθώς και η επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας και μέλος του Συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» κυρία Μαίρη Μοσχή.

Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει το εξαιρετικό έργο που επιτελεί το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και θα είναι αρωγός των δράσεων που θα αναπτύξει στο νησί μας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Σκοτώθηκε οδηγός δικύκλου στην Ανάληψη

Τραγικό θάνατο βρήκε χθςε  στις 20:32 η  οδηγός ενός  δικύκλου στην πόλη της Ρόδου όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο οδηγός 

Close