ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ζητά να επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στην Κρεμαστή Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ζητά από τη διοίκηση της Ε.Τ.Ε. να επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στην Κρεμαστή Ρόδου που έκλεισε αιφνιδιαστικά και να τεθεί σε συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου (2η Συνεδρίασή του 5.3.2019, Ρόδος)

Με έγγραφό του (α.π. 48/5.3.2019) προς τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ζητά να επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στην Κρεμαστή Ρόδου που έκλεισε αιφνιδιαστικά.

Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετούσε 30.000 κατοίκους της περιοχής της Κρεμαστής και  των πλησίον σε αυτή Δημοτικών Διαμερισμάτων και συγχρόνως παρατηρείται συρρίκνωση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας στα νησιά μας, ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε με σημερινό του έγγραφο να τεθεί προς συζήτηση στη 2η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα στη Ρόδο και να υπάρχει συλλογική πρόταση επαναλειτουργίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, ο Μανώλης Καμπουρόπουλος

Την υποψηφιότητα του Μανώλη Καμπουρόπουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα

Close