Ο Άδωνης δεν μπορεί να «χωνέψει» τη νίκη των σοσιαλιστών στην Ισπανία

Έπειτα από ένα διάστημα σκληρής πόλωσης στην Ισπανία, Σοσιαλιστές και Podemos κατόρθωσαν συνολικά να ενισχύσουν τις έδρες τους.

Από την άλλη μεριά, το Λαϊκό Κόμμα, σύμμαχοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταποντίστηκαν, σε μια ιστορική ήττα, ενώ η η ακροδεξιά βγήκε σημαντικά ενισχυμένο.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν βρήκε την ψυχραιμία να «διαβάσει» σωστά τα αποτελέσματα, και παρά – ή ακι εξ’ αιτίας – της άρνησης των σοσιαλιστών να συνεργαστούν με το λαϊκό κόμμα, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό την λεγόμενη «πασοκοποίηση», συνέχισε την «καραμέλα» περί εξίσωσης της πορείας των σοσιαλιστών της ισπανίας με το ΠΑΣΟΚ.

Κι έτσι, σχολίασε τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών, μεειρωνικό ύφος:

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ …άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά…» γράφει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Read previous post:
H οικογένεια που έμαθε από την αστυνομία ότι φλέρταρε με τον θάνατο

Απίστευτο και όμως αληθινό... Δεν είναι ασυνήθιστο να ανακαλύψετε έναν θαλασσινό θησαυρό που έχει ξεβραστεί στην αμμουδιά από την θάλασσα.

Close