ΟΤΑΝ «ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Αυτός είναι ο τίτλος της συναυλίας που οργανώνει ο σύλλογος Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ., στο Δημοτικό Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία, που θα διευθύνει ο Γιώργος Σακελλαρίδης, θα λάβουν μέρος, η Χορωδία και Ορχήστρα «ανοιχτή ανθρώπινη αγκαλιά» του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., παιδιά από το οργανικό σύνολο «ΩΡΙΩΝ» Παραδεισίου και οι φίλοι μουσικοί, Κυριάκος Κωνσταντάκης, Γιάννης Κατσιμπράκης, Δημήτρης Ιωσήφ, Νεκτάριος Κωνσταντάκης, Θεοδόσης Διακουράκης και η Κλεοπάτρα Τερλόγκου.

Ο τίτλος ΟΤΑΝ «ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΜΟΥΣΙΚΗ, είναι απολύτως αντιπροσωπευτικός, καθώς όλα τα τραγούδια και τα ορχηστρικά της συναυλίας, «κλείνουν» μέσα τους ένα διαφορετικό χορό!

Ο σύλλογος Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. ευχαριστεί τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου , το τυπογραφείο του Νίκου Χατζηκαλημέρη για την προβολή της συναυλίας καθώς και τους φίλους μουσικούς οι οποίοι συμμετέχουν πάντα με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ

Το Ωδείο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά  2018-2019 (

Close