ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Ρόδο, αποτελούμενο από το Γραμματέα του κινήματος Κωνσταντίνο Καράμπελα, τον Πρόεδρο της Νεολαίας και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νίκο Διακομιχάλη και τον αναπληρωτή Γραμματέα οργανωτικού Σπύρο Λορεντζάτο.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιοδείας, εν όψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου και τονίστηκε η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για μια Ευρώπη διαφορετική. Για μια Ευρώπη των Εθνών Κρατών, που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα των λαών και την ιδιαιτερότητα της Εθνικής ταυτότητας. Για μια Ευρώπη της Ισότητας και της Αλληλεγγύης που σέβεται τις Εθνικές κυβερνήσεις και τους Δημοκρατικούς θεσμούς και είναι απέναντι στην τεχνοκρατiα και τον φεντεραλισμό, στην άρση δηλαδή της Εθνικής κυριαρχίας, την ανισότητα, την κρίση και τη λιτότητα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μένουμε σταθεροί στη θέση μας για μια Ευρώπη στο πλαίσιο των αρχών του Ελληνισμού, του Ανθρωπισμού δηλαδή και της Δημοκρατίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Καρτέλ ναρκωτικών εντοπίστηκε στη Ρόδο με 20 κιλά κοκαΐνη και χιλιάδες χάπια

Έναν απλό έλεγχο νομιμότητας αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες θέλησαν να κάνουν υπάλληλοι του Τελωνείου Ρόδου και τελικά σε συνεργασία με

Close