Οι Ακαδημίες του “Άρης Αρχάγγελου” στη Πράσινη οικογένεια που μεγαλώνει!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο “Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου” στο νησί της Ρόδου.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Υπεύθυνου της Sport Team κ. Κώστα Αλάσσα με τον Υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Τσαμπίκο Δέμελο.
Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της το Γήπεδο Αρχαγγέλου και στο τεχνικό team αυτής ανήκουν οι κ.κ. Μανώλης Πατσάης και Νικόλαος Λαμπριανός (Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής αντίστοιχα).
Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ακαδημία μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση gfsaris2020@gmail.com. ή στο τηλέφωνο 6977343687.
Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων και στο νησί της Ρόδου!
Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Συνελήφθησαν έξι λαθρομετανάστες που ήθελαν να φύγουν στο εξωτερικό

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες 23 Ιουλίου

Close