Ξεκίνημα μίας νέας 4ετίας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σύρο η τελετή της ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Παρουσία του Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωροθέου Β’, του Επισκόπου των Καθολικών, κ.κ. Πέτρου Στεφάνου, του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Μάνου Κόνσολα, των Βουλευτών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, Νίκου Λειβαδάρα, του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη , καθώς και πολλών Δημάρχων από τις Κυκλάδων, του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της στρατιωτικής ηγεσίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σύρο και συγκεκριμένα στο θέατρο “Απόλλων”, η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής, καθώς και του νέου περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Με τις ευχές όλων των επίσημων ομιλητών της εκδήλωσης ορκωμοσίας για καλή επιτυχία της νέας διοικητικής περιόδου που ξεκινά στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Περιφερειακή Αρχή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι “μάχες” μπορούν να δοθούν μέσα από κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων.

Πηγή syrostoday

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Βίντεο…Δηλώσεις περιφερειακών συμβούλων για την έναρξη της νέας περιόδου στην ΠΝΑι

Λίγο πριν την σημερινή ορκωμοσία οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου, Χρήστος Μπάρδος , Νίκος Νικολής, Χαρούλα Γιασιράνη, Γιάννης Φλεβάρης μίλησαν

Close