Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ «Αναζητήστε τις απαντήσεις σας εκτός ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηδιάκο»

 

Με αφορμή τις δηλώσεις δημοτικής παράταξης και του επικεφαλής της κ. Φώτη Χατζηδιάκου, σύμφωνα με τις οποίες στο δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ή η παράταξή του ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου δηλώνει τα εξής:

  • Ουδέποτε υπήρξε δημόσια δήλωση με οποιαδήποτε μορφή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ή στελέχους ή έστω μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που να περιέχει ή να υπονοεί τα όσα επικαλείται ο κ. Χατζηδιάκος.
  • Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή σχολιασμός από μεριάς μας της φήμης που συντηρούνταν από διάφορους κύκλους (διαβάσαμε μέχρι και σχετικό πρωτοσέλιδο σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου) περί ενδεχόμενης στήριξης του κ. Χατζηδιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, ποιος συντηρούσε αυτές τις φήμες;
  • Καλούμε τον κ. Χατζηδιάκο να αναζητήσει αλλού, μακριά από εμάς, τις όποιες ευθύνες επιχειρεί να καταλογίσει.
  • Οι διαδικασίες για τις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε εξέλιξη. Με την ολοκλήρωσή τους θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, με τις οποίες θα γνωστοποιηθούν τεκμηριωμένα οι επιλογές μας. Καταληκτικό χρονικό όριο, όπως αυτό έχει οριστεί από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το σύνολο των επιλογών μας, είναι ο μήνας Νοέμβριος.

Τέλος, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για το τι εξυπηρετεί αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Χατζηδιάκο και την παράταξή του. Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε θέση και πάλι στο μέλλον.

 

Το Γραφείο Τύπου.-

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Νέα επικίνδυνα μαντάτα από την επίσκεψη του  υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ

  Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και καταδικάζει την εντεινόμενη, όλο και

Close