Ν. Βενετοκλή :Η ΝΔ είναι κόμμα των πολλών και όχι των λίγων!

Αναβρασμός στην τοπική ΝΔ για την  απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού   με την οποία καθαιρέθηκε  ο  Συντονιστής των κομματικών Οργανώσεων του κ. Γιάννης Μηνατσής και στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Στέλιος Γεωργιλάκης.

Για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος μίλησε στο Notosnews και την ” Απογευματινή Ενημερώση”  η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή.

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής Ρόδου κ.Ηλίας Τσέρκης.

«Τι είναι αυτό που θέλουμε για τους ανθρώπους που κρατούν τα ηνία του κόμματος τοπικά; Θέλουμε έναν άνθρωπο που να γνωρίζει την οργάνωση του κόμματος. Έναν άνθρωπο που να έχει όρεξη για δουλειά και να γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής για να μπορέσει να κάνει έργο. Όλα αυτά τα στοιχεία τα είχε ο κ. Γιάννης Μηνατσής», τόνισε η κ. Νατάσα Βενετοκλή.

Η κ. Βενετοκλή αναφέρθηκε στο έργο που έκανε ο κ. Γιάννης Μηνατσης στη διάρκεια της θητείας του.

«Άρχισαν να κινούνται οι κομματικές οργανώσεις που  ήταν παγωμένες γίνονταν παρεμβάσεις.Συνεδρίαζε και η ΝΟΔΕ που δεν γίνονταν και αυτό», τόνισε.

«Τώρα αντικαταστάθηκε ο κ. Μηνατσής. Δεν ξέρω ποιους ενόχλησε και δεν με αναφορά. Αυτό που τονίζω είναι πως η ΝΔ είναι ένα μεγάλο και δημοκρατικό κόμμα .Μια παράταξη που  έχει ανοικτές πόρτες για όλους. Λειτουργούμε για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων.  Όσοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό καιρός να το αντιληφθούν όλοι. Η ΝΔ είναι για όλους δεν είμαστε κλειστή κοινότητα», είπε η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Αν δεν γίνει αντιληπτό πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα για όλους είπε η κ. Βενετοκλή τότε θα χαθεί η ουσία της παράταξης.

«Δεν έχουν θέση εδώ οι προσωπικές πολιτικές. Οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία του κόμματος τοπικά πρέπει να σκέπτονται για το καλό της παράταξης και όχι το προσωπικό τους συμφέρον», είπε και πρόσθεσε πως η αντικατάσταση του κ. Μηνατσή δεν θα προσφέρει κάτι στο κόμμα .

«Έγινε και πριν από τις εσωκομματικές εκλογές και δεν θα προσφέρει κάτι στη ΝΔ.Το μόνο που δεν θέλουμε είναι εσωστρέφεια. Ο κ. Μηνατσής έκανε έργο ήταν ενωτικός και βοήθησε τη ΝΔ», τόνισε.

«Γιατί να περιθωριοποιούνται άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο κόμμα. Είναι ακατανόητο», τόνισε.

Ηχογραφούνται χωρίς ‘έγκριση οι συνεδριάσεις;

Για τις  συνεδριάσεις  είπε η κ.Βενετοκλή   τηρούνται πρακτικά .

Με αφορμή την ηχογράφηση συνεδρίασης της ΝΟΔΕ από άτομο που δεν ήταν μέλος και χωρίς την άδεια των μελών η κ. Βενετοκλή τόνισε.

«Είναι παιδαριώδες αυτό που έγινε με την ηχογράφηση. Είναι σαν να ρουφιανεύει κάποιος. Όσα λέγονται στη συνεδρίαση καταγράφονται στα πρακτικά. Όμως έγινε κάτι εκ του πονηρού», τόνισε.

Όλα αυτά είπε η κ. Βενετοκλή δεν αφορούν τη βάση του κόμματος.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως το καλό του κόμματος είναι η εξωστρέφεια. Δεν μας κάνουν καλό η εσωστρέφεια», τόνισε.

«Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη. Όλοι είμαστε σε αναμονή των τουριστών. Η ΝΔ μπαίνει σε εσωκομματική διαδικασία και αντί να είμαστε ενωμένοι δημιουργούμε θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν», είπε η κ. Βενετοκλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Η επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στα περιφερειακά αεροδρόμια Κέρκυρας, Μυκόνου, Ρόδου και Ηρακλείου

Σε Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο και Ηράκλειο βρέθηκε χθες ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ελληνικού

Close