Νίκος Κοτζιάς: Η αποκάλυψη σοκ – «Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου»

Ο Νίκος Κοτζιάς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ του ΡΙΚ. Μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή (17.02.2019) αλλά αποσπάσματά της έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί μέσα από το trailer.

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο Νίκος Κοτζιάς. «Εγώ φοράω καπέλα γιατί έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Δεν το έχω πει ποτέ μου δημόσια» λέει, σε μια αποκάλυψη που προκαλεί σοκ.

Περιγράφει δε το διάστημα που είχε μάθει πως ήταν άρρωστος: «Περπάταγα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό, γιατί να μου συμβεί αυτό;», διότι το παιδί μου ήταν επτά χρόνων τότε».

Μιλά επίσης για το πως αποποιήθηκε την κληρονομιά των γονιών του. «Αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον πατέρα μου, αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον θείο μου και την περιουσία της μητέρας μου τη χάρισα στη μεγάλη μου αδερφή».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μιλά και για τον Αλέξη Τσίπρα. «Είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται τώρα η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς λέει ότι «το Κυπριακό δεν πουλάει θετικά, όταν συμβεί κάτι αρνητικό, πουλάει και καταστρέφει» λέει γελώντας και σημειώνει πως «αν οι πρωθυπουργοί συναντηθούν και αποτύχει, έχει τελειώσει το Κυπριακό».

«Δεν αντιλαμβάνονται αυτή την άποψη της υποχωρητικότητας και της δουλικότητας που θέλουν ορισμένοι να έχει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ή της Κύπρου», λέει επίσης ο Νίκος Κοτζιάς.

Δείτε το trailer της συνέντευξης:

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
“Όχι” από τους κληρικούς στο νέο σχέδιο συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας

Στο σχέδιο της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας αναφέρθηκε ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, μιλώντας στον Realfm

Close