Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου ο Μιχάλης Σοκορέλλος

Αντιπρόεδρος ο Σ. Διακοσταματίου και γραμματέας ο Δ. Ιωσήφ

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου  στις 11 το πρωί ,  η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου για την εκλογή των μελών του προεδρείου και των μελών της Οικονομικής επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η συνεδρίαση έγινε υπό την προεδρία του πρώτου σε σταυρούς εκλεγέντα δημοτικού συμβουλίου κ. Τηλέμαχου Καμπούρη.

Όπως έγινε γνωστό υπερψηφίστηκαν οι προτάσεις που είχαν κατατεθεί από τις παρατάξεις και συνεπώς εξελέγησαν πρόεδρος από την πλειοψηφία ο γιατρός κ. Μιχάλης Σοκορέλλος, από την παράταξη του κ. Χατζηδιάκου αντιπρόεδρος ο κ. Σάββας Διακοσταματίου και από την παράταξη του Δ. Κρητικού στη θέση του γραμματέα ο κ. Δημήτρης Ιωσήφ. Όλοι τους εξελέγησαν έχοντας συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη 46 μελών του δημοτικού συμβουλίου.

 

 

Βιογραφικό
Ο Μ. Σοκορέλλος γεννήθηκε στη Ρόδο το 1957. Είναι παντρεμένος με τη Ζωή Λούπη και έχουν τρεις γιους, τον Βλάση, τον Σωτήρη και τον Αλέξανδρο.

Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από τους πρώτους, το 1975.
Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία ως έφεδρος Αξιωματικός, από το 1982 έως το 1984, στο 251 ΓΝΑ, και στην 117 ΠΜ στη Μοίρα 339 Αναχαίτισης ως προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία, υπηρέτησε στο Νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ, όπου και έλαβε την ειδικότητα του χειρουργού ορθοπεδικού.

Υπηρέτησε ως επιμελητής από το 1990, και από το 2009 έως σήμερα ως Διευθυντής, στην Ορθοπεδική Κλινική του ΓΝ Ρόδου.

Έχει διατελέσει εκπρόσωπος των Ιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου για δύο θητείες, και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Επίσης, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010.

 

Πηγή Ροδιακή

Απάντηση

Read previous post:
Διανομή σχολικών ειδών από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ρόδου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου

Close