Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης: Δωρεάν παραχώρηση αφισών

 

Το Δ.Σ του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του, στο πλαίσιο αξιοποίησης και προώθησης της εικαστικής τέχνης στο τόπο μας,  προχώρησε σε δεύτερη σειρά εκτύπωσης υπό μορφή posters επτά εξαιρετικών έργων τέχνης από την πολύτιμη συλλογή της πινακοθήκης μας, διαστάσεων 50 Χ 70 εκ.

Πρόκειται για έργα των: Γιάννη Γαίτη, Nίκου Εγγονόπουλου, Κώστα Νεοφύτου, Νίκου Νικολάου, Βασ. Σπηλιωτόπουλου, Παναγ. Τέτση και Αλέκου Φασιανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ

Oι 7 αφίσες έργων τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης Ρόδου

Η ενέργεια αυτή, θα μας επιτρέψει να δωρίσουμε χωρίς χρηματικό αντίτιμο  σε όλη τη Δωδεκάνησο, αντίγραφα αυτών των έργων σε δημόσιους φορείς (πανεπιστήμιο, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  δημόσιες υπηρεσίες, κοινοτικά καταστήματα, ευαγή ιδρύματα), πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία κλπ.

Θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα, την αύξηση του ενδιαφέροντος και την αγάπη προς την εικαστική τέχνη, παράλληλα με την καλαίσθητη ευπρεπή και ευχάριστη διακόσμηση των χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση των έργων, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mgamuseum@gmail.com ή τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Μουσείου στο 2241036646 από Δευτέρα έως και Παρασκευή ώρα 7.00 – 15.00

 

 

Για το Δ.Σ                                                                      Ρόδος 20-7-2019

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Δρ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΣ. ΦΡΟΝΑΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
θεατρική παράσταση βασισμένη στα διηγήματα “Omnia” και “Αγκυροβολημένες Αναμνήσεις”

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου είχε συνάντηση εργασίας  με την βραβευμένη από την UNESCO, Ροδίτισσα συγγραφέα 

Close