Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον σύλλογο Γυναικών Σορωνής

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής, διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου την 3η Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης με κέρασμα το Σορωνιάτικο πιταρούδι.

Η φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 στον αύλειο χώρο του Αγίου Γεωργίου στη Σορωνή.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάδειξης τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών εδεσμάτων και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που κέρδισε τον τίτλο της γαστρονομικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2019.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με τα μέλη της έδωσε δυναμικά το «παρών» στη «Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης» όπου αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η γαστρονομία του τόπου μας.
Στην εκδήλωση αυτή, προσφέρθηκε δωρεάν το Σορωνιάτικο πιταρούδι, ένας παραδοσιακός μεζές που μέχρι και σήμερα ετοιμάζεται σε όλα τα σπίτια, με συνταγή που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, καθώς και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.
Ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη βραδιά αφού πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου.
Μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της μικρής Ελευθερίας.

Από τα μέλη του συλλόγου τονίστηκε πως:
«Η επιτυχία της προσπάθειάς μας δεν είναι όμως αποτέλεσμα λίγων!
Έχουμε πάντα κοντά μας πολλούς ανθρώπους που μας βοηθούν για να φέρουμε εις πέρας ό,τι ξεκινάμε!
Για το λόγο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας, μας βοήθησαν, μας στήριξαν και μας εμπιστευτήκαν και σε αυτή μας την προσπάθεια».

Πηγή: .rodiaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αύξηση χρηματοδότησης του Δήμου Καρπάθου

Εξασφάλιση χρηματοδότησης μέχρι και το 2023, από ευρωπαϊκούς πόρους, για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού σε Κάρπαθο και

Close