«Με διαφάνεια και αποτελεσματικές λύσεις θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα το κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου»

Δήλωση του βουλευτή  Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για την απόφαση του ΕΦΚΑ για την ανάθεση των μελετών για το παλιό κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου.

«Με την Απόφαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ για την ανάθεση των μελετών για το παλιό κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου, κλείνει ένας πολυετής κύκλος αδράνειας και γραφειοκρατικών «φουρτουνών» που καθυστερούσαν το έργο. Ξεκινάει μια νέα φάση, ουσιαστική, αυτή της ανακατασκευής και αξιοποίησης του κτηρίου προς όφελος του Ροδιακού λαού. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που οι προσπάθειες των εργαζομένων του φορέα και των πολιτών της Ρόδου αλλά και οι δικές μου πρωτοβουλίες που με επιμονή και τεκμηριωμένα ήταν επικεντρωμένες στο στόχο της αξιοποίησης – το συντομότερο δυνατόν – της ακίνητης περιουσίας του ΙΚΑ στη Ρόδο, απέδωσαν καρπούς. Είναι αλήθεια, ότι η «συνήθεια» της γραφειοκρατίας χρειάστηκε πολλές αναταράξεις για να φέρει αποτέλεσμα (έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη θετική απάντηση του τότε Διοικητή του ΙΚΑ κ. Καλαματιανού σε κοινοβουλευτική μου παρέμβαση), αλλά σήμερα μας δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Χωρίς επικοινωνιακές ρητορικές πάνω σε αυτή τη «βαριά κληρονομιά» της εποχής του «δικομματισμού» και της κρίσης. Θέτοντας ως νέο στόχο τον κατάλληλο σχεδιασμό – χρονικά και χρηματοδοτικά – για την ανακατασκευή του κτηρίου που θα βοηθήσει σημαντικά το έργο του ΕΦΚΑ στη Ρόδο: Διευκολύνοντας τους πολίτες στην επικοινωνία τους με το ασφαλιστικό φορέα και την παροχή σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Και η θετική χθεσινή (07.08) εξέλιξη, ενδυναμώνει την προσπάθεια μας για την υλοποίηση έργων που θα διασφαλίζουν την πραγματική κοινωνική συνοχή στα νησιά μας».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
« Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω »

 Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω   Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται

Close