Μετά τον σάλο που ξέσπασε για τα 45 χιλ. ευρώ ….. «παρατείνονται» οι παραστάσεις της «ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ» !!!!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για το υπέρογκο  ποσό των  45 χιλιάδων  ευρώ που πήρε ως επιχορήγηση  το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου από τον δήμο  Ρόδου  συνεχίζονται οι παραστάσεις …..!!!!

Οι παραστάσεις συνεχίζονται έως και τις 11 Οκτωβρίου, στο  πλαίσιο του Δεκαήμερου «Αρχαίου Δράματος»  που διοργανώνουν ο Δήμος Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. σε συνεργασία με το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 21.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι

45 – 50.000€  «επιχορηγεί»   ο δήμος Ρόδου κάθε χρόνο για το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Σέργιος Αϊβάζης :

Στην διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας Δημοκρατική που αναφέρεται στο Δεκαήμερο Αρχαίου Δράματος που ξεκινάει στις 04.10.2018, ο σκηνοθέτης Ζαχαρίας Αγγελάκος αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο Σέργιος Αϊβάζης του ΔΟΠΑΡ ως υπαίτιο για την μη συνέχεια του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος το οποίο προγραμμάτιζαν με τον Κυρ. Διακοσταματίου.

Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσω για την ενημέρωση του κοινού για να γνωρίζει πραγματικά τι έχει συμβεί και να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με τον ρόλο μου ως Πρώην Προέδρου του ΔΟΠΑΡ και την στήριξη του πολιτισμού.

Όταν αναλάβαμε το 2014, ενημερώσαμε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τέρη Χατζηϊωάννου, τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο για την επιχορήγηση που ενημερωθήκαμε ότι λαμβάνει ο κος Αγγελάκος από τον ΔΟΠΑΡ, ήτοι 50.000€ ευρώ ανά έτος.

Το ποσό αυτό εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε και κατά συνέπεια, δεν μπορούσαμε να το διαθέσουμε. Ήταν κοινή απόφαση Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και δική μου να του ζητήσουμε να μας καταθέσει μια πρόταση με χαμηλότερο κόστος για την συνέχεια του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, ωστόσο δεν κατέθεσε ποτέ μία τέτοια πρόταση. Προφανώς, τώρα τα χρήματα υπάρχουν άφθονα στον ΔΟΠΑΡ και το φετινό φεστιβάλ του κ. Αγγελάκου επιχορηγείται με το ποσό τον 45.000 ευρώ. Ας κρίνει ο κόσμος τι συνέβη πραγματικά, τώρα που έχει όλη την εικόνα.

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται η σχετική απόφαση από το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΡ που αναρτήθηκε στη διαύγεια στις 24.09. 2018.

Σας ευχαριστώ,

Σέργιος Αϊβάζης

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Ιεράς Μονής Παντάνασσας στη Σορωνή (ΦΩΤΟ)

Υπό  έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε δασική περιοχή της Σορωνής πίσω από το μοναστήρι της

Close