Μάνος Κόνσολας «Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται και άλλες στρεβλώσεις και νέα προβλήματα με το νέο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση»

Ένα νέο πρόβλημα που δημιουργείται από το νέο σύστημα μοριοδότησης και διορισμών στην εκπαίδευση αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το νέο πρόβλημα συνδέεται με την αδυναμία μοριοδότησης της κατηγορίας εκπαιδευτικών ΠΕ79.01 Μουσικής Επιστήμης, για την επιμόρφωση στο αντικείμενό τους.

Οι συγκεκριμένοι, έχουν αποκτήσει πτυχία στο πλαίσιο της επιμόρφωσής τους από ωδεία τα οποία, όμως, είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Πολιτισμού και όχι από το Υπουργείο Παιδείας και έχει ως αποτέλεσμα να αποκλείονται από τη μοριοδότηση.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα, δημιουργώντας ένα ενιαίο και κρατικό πλαίσιο πιστοποίησης μουσικών σπουδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Νέος γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γιώργος Κασσάρας

Έναν ακόμη εκπρόσωπο στην κυβέρνηση αποκτάει η Δωδεκάνησος, μετά τους Νεκτάριο Σαντορινιό (αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας) και Μιχάλη Κόκκινο (γενικός γραμματέας

Close