Μάνος Κόνσολας: Στις 29 Οκτωβρίου ξεκινούν τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού

Με απόφαση του υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα προσδιορίστηκε η έναρξη του έτους κατάρτισης 2019-2020 για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης των εξαμήνων κατάρτισης διαμορφώνονται ως εξής: Έναρξη Α΄ και Γ΄ εξαμήνου 29.10.2019, Λήξη Α΄ και Γ΄ εξαμήνου 07.02.2020, Έναρξη Β’ και Δ’ εξαμήνου 10. 02. 2020, Λήξη Β’ και Δ’ εξαμήνου 29.05.2020, Έναρξη πρακτικής άσκησης 08.06.2020.

Η κατάρτιση κάθε εξαμήνου θεωρείται πλήρης, όταν έχουν συμπληρωθεί οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα σπουδών ώρες, ανά ειδικότητα. Με ευθύνη του Διευθυντή του ΙΕΚ καταρτίζεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανά εξάμηνο και ειδικότητα,  καθορίζονται οι ημερομηνίες τελικών εξετάσεων ανά εξάμηνο, ενώ σε περιπτώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ώρες κατάρτισης για οποιονδήποτε λόγο, αυτές αναπληρώνονται με αύξηση των ωρών του ημερήσιου ή εβδομαδιαίου προγράμματος, εντός της διάρκειας του εξαμήνου κατάρτισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Γ. Χατζημάρκος στον Υπουργό Εσωτερικών: “Στο κόκκινο η ανάγκη στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας”

Η τραγική έλλειψη τεχνικού προσωπικού, δεν επιτρέπει την υλοποίηση του τεράστιου τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας και την υποστηρικτική λειτουργία της

Close