Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ορεινό δίκτυο της Ρόδου

Με αφορμή την εκδήλωση δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων – παγετού) στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ρόδου και για την αποφυγή προβλημάτων οδικής ασφάλειας, καλούνται οι πολίτες να ακολουθούν την οδική σήμανση και να αποφεύγουν την ανάβαση προς την κορυφή του όρους Αττάβυρος από τη συμβολή της επαρχιακής οδού Σιαννών – Κρητηνίας – Έμπωνας.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου μετά από συνεργασία που είχαν με την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και με δεδομένο του ότι με τη δύση του ηλίου αναμένεται παγετός στις περιοχές της Ρόδου που έχει χιονίσει, ζητάει από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε αυτές τις περιοχές. Ιδιαίτερη προσοχή εφιστούμε στον δύσκολα προσπελάσιμο δασικό δρόμο (λόγω παγετού και λάσπης) από το σταυροδρόμι Σιαννών – Κρητηνίας – Έμπωνας μέχρι την κορυφή του Ατταβύρου (περιοχή με τις κεραίες).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Λειτουργία Χορωδιακών συνόλων, για παιδιά και ενήλικες.

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου, ανακοινώνεται η λειτουργία των παρακάτω Χορωδιακών συνόλων, για παιδιά και ενήλικες.   ΤΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ

Close