Κτηματολόγιο Ρόδου, Κω – Λέρου. Καματερός με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ κ. Γιώργο Δημαρά.

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ κ. Γιώργο Δημαρά στην αρμοδιότητα του οποίου είναι το Κτηματολόγιο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η ηγεσία και στελέχη της Α.Ε. Κτηματολόγιο. Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο κτηματολόγιο για την περιοχή της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τα εξής:

1.Η ενσωμάτωση των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω – Λέρου που λειτουργούν από την Ιταλοκρατία, στην διαδικασία της ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου.

Προτάσσετε η ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφιοποίησης και θα καθοριστούν οι αναγκαίες θεσμικές αλλαγές.

Λειτουργεί προς τούτο η Επιτροπή που δημιουργήθηκε εδώ και ένα χρόνο μετά τη σύσκεψη που προκαλέσαμε στο ΥΠΕΝ και με εντολή του Υπουργού κ. Σταθάκη, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι φορείς. Μάλιστα την Πέμπτη 4-6 θα βρίσκεται εκ νέου στην Ρόδο για τις εργασίες της.

2. Συζητήθηκε και η εκκρεμότητα της ενημέρωσης των πράξεων εφαρμογής στην Κω. Θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί με την πρόσληψη μηχανικού μετά την προκήρυξη που εγκρίθηκε πριν από λίγες μέρες από το ΑΣΕΠ, αξιοποιώντας την σημαντική εργασία που έγινε από υπαλλήλους του Δήμου πριν από έξι χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
«Οι Λειψοί κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γιατρό και το Υπουργείο Υγείας δεν έχει ζητήσει ακόμα από το Υπουργείο Άμυνας την τοποθέτηση στρατεύσιμου γιατρού στο νησί»

Εκθέτει το Υπουργείο Υγείας η απάντηση που έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας στον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, ο οποίος

Close