Κούγιας στο MEGΑ: Ζητήθηκε έλεγχος για ψευδείς καταθέσεις στη δίκη Τοπαλούδη

Στην εκπομπή MEGA MAG μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις προεκτάσεις της απόφασης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Στο σκεπτικό της απόφασης σύμφωνα με όσα εφαρμόζονται στο νόμο, μπορεί η πρόεδρος του δικαστηρίου να συντάξει έκθεση και να την διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα, με το σκεπτικό να ζητηθεί να διερευνηθεί η ύπαρξη άλλων ποινικών αδικημάτων», σημείωσε ο κ. Κούγιας.

«Στη διάρκεια της δίκης όταν εξετάζονταν οι μάρτυρες, διαβάστηκαν και κάποια δικόγραφα, όπως οι εκθέσεις κάποιων ψυχιάτρων, προσπαθώντας να επηρεάσουν το δικαστήριο. Όταν τελείωσε η δίκη ανέπτυξα στην πρόεδρο τους ισχυρισμούς μου ότι θα πρέπει να συντάξει έκθεση όπου να ζητά να διερευνηθεί το αδίκημα ψευδούς κατάθεσης, αναφορικά με την κατάθεση του πατέρα και της γιαγιάς του πρώτου κατηγορούμενου, αλλά και της αδερφής του δεύτερου, και να διερευνηθεί αν έχουν διαπράξει αδικήματα οι συγκεκριμένοι γιατροί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Πυροσβεστική!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υπενθυμίζει, ότι από την 1η Μαΐου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αρχίζει η αντιπυρική περίοδος κατά την

Close