Κινητοποίηση εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, στις 12.00, έξω από την Περιφέρεια Δωδ/σου και τον Δήμο Ρόδου, με αίτημα την άμεση ανανέωση της διάρκειας του ισχύοντος καταστατικού της δομής (ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ) και για τα επόμενα 15 – 20 έτη, η ισχύς του οποίουλήγει στο τέλος του 2018.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Ρεσβάνηςθα επιδώσει εκ νέου σε Δήμο και Περιφέρεια  το  σχέδιο νομοθετικής πρότασης, το οποίο επεξεργάστηκε το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑμε τις δράσεις και το πολύτιμο έργο αυτής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, ως πρόσθετου μηχανισμού για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών στην περιοχή.

Στα πλαίσια του αιτήματος αυτού οι εργαζόμενοι στην εταιρία θα ζητήσουν μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο να παρέμβουν οι ίδιοι ή διά των εκπροσώπων τους, μαζί με αντιπροσωπεία του Σωματείου και του Ε.Κ.Ρστον Υπουργό Εσωτερικών, που θα βρίσκεται στη Σύρο, τις επόμενες μέρεςκαι να του ζητήσουν να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Η Διοίκηση του Σωματείου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να αποκτήσει η λειτουργία της εταιρίας μονιμότερα χαρακτηριστικά.

Καλούμε του εργαζόμενους συναδέλφους στην τους υπόλοιπα σωματεία και τις εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας και περιβάλλοντοςνα στηρίξουν και να συμμετέχουν στη κινητοποίησή μας, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, έξω από την Περιφέρεια Δωδ/σου και τον Δήμο Ρόδου,στις 12.00.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξοπλίζει τις εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο, για την προμήθεια των υλικών     Στο πλαίσιο της στήριξης που 

Close