Κεραμέως: Η Παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε στη χώρα

Αποφασισμένη να αρχίσει άμεσα το έργο της στο Υπ. Παιδείας εμφανίστηκε η Νίκη Κεραμέως, παραλαμβάνοντας τα καθήκοντά της.

«Με αίσθημα τιμής και ευθύνης αναλαμβάνω αυτή τη νευραλγική και καίρια θέση. Η Παιδεία συνιστά για μας τη μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε στη χώρα. Θα επιδιώξουμε να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς όμως να αιφνιδιάσουμε κανέναν» είπε η νέα υπουργός, μετά την ορκωμοσία, έχοντας στο πλευρό της τους υφυπουργούς Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλη Διγαλάκη.

Η κα Κεραμέως κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής επισήμανε ότι «με αίσθημα τιμής και ευθύνης αναλαμβάνω τη νευραλγική και καίρια θέση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας». Οπως επισήμανε η Παιδεία καθορίζει το παρόν και το μέλλον της και ξεκαθάρισε ότι θα επιδιώξει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις, καθώς κοινός στόχος όλων είναι «η διαμόρφωση καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά και τη χώρα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Θεοχάρης: «Αιχμή του δόρατος ο τουρισμός για ετήσια ανάπτυξη 4%»

«Ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση. Δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες. Είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας, με εμφανή και

Close