ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ- 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΜΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με κύπελλο επέστρεψαν οι ωφελούμενοι του «ΕΛΠΙΔΑ»

από το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD

Αντιπροσωπεία εννέα (9) ατόμων της χορευτικής ομάδας «Χορευτές της ΕΛΠΙΔΑΣ» του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες-Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», συμμετείχαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15, 16, 17, 18&19 Μαΐου 2019 στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι.

Η πρόεδρος του «ΕΛΠΙΔΑ», Σταυρούλα Καπούλα, μοίραζε παράλληλα στους κριτέςξεροτήγανα και ροδίτικο κρασί, ενώ παρέσυρε στην πίστα και την κριτική επιτροπή!

Οι “Χορευτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ»”κέρδισαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό κριτών και θεατών. Η κριτική επιτροπή σχολίασε με τα πιο ένθερμα λόγια τους χορευτές και τους απένειμαν έπαινο για τη διαδραστική και ταξιδιάρικη παρουσίαση που προσέφεραν. Όλοι οι χορευτές έλαβαν μετάλλια, ενώ στην ομάδα παραδόθηκε κύπελλο για τη συμμετοχή της!

Την αντιπροσωπεία συνόδευσε η πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες – Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ»Σταυρίτσα Καπούλα και ο χοροδιδάσκαλος – νοσηλευτής Γεώργιος Καραγιαννάκης, οι οποίοι χόρεψαν μαζί με τους ωφελούμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας στα φαρμακεία

Νέο ωράριο λειτουργία «εγκαινιάζουν» τα φαρμακεία, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος του Υπουργείου Υγείας, που ψηφίστηκε πρόσφατα. Περιφέρεια

Close