Καρατομήθηκε ο Γιάννης Μηνατσής από τη θέση του Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ!

Είναι πραγματικά απίστευτα όσα συμβαίνουν στην τοπική ΝΔ τον τελευταίο καιρό. Το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο και συνεχώς δημιουργείται ένα κλίμα εσωστρέφειας και έντονων  τριβών στο κόμμα τοπικά.

Αιτία οι αποφάσεις που λαμβάνονται κεντρικά και επιβάλλονται στη Ρόδο ή το αντίστροφο εισηγήσεις που στέλνονται από τη Ρόδο κεντρικά και υλοποιούνται.

Μια από τις τελευταίες αποφάσεις είναι και η καρατόμηση του κ. Γιάννη Μηνατσή από τη θέση του Συντονιστή των Οργανώσεων της ΝΔ στην περιοχή μας.

Ποιοι θέλουν πειθήνια όργανα τα στελέχη της ΝΔ;

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ο κ. Μηνατσής που έχει παρουσία αρκετών ετών στη ΝΔ ενόχλησε κάποιους στη ΝΔ τοπικά, γιατί δεν είναι από τα στελέχη εκείνα που πειθήνια ακολουθούν οδηγίες χρήσεως γιατί στην πολιτική αυτά δεν έχουν θέση. Η πολιτική δεν ασκείται με εγχειρίδιο χρήσεως και πολύ περισσότερο κατ εντολών.  Αυτό δεν σημαίνει   βέβαια και αυτόνομη πορεία ξεκομμένη από τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ.

Ξεπεράστηκαν και οι κόκκινες γραμμές

Η πορεία του κ. Μηνατσή φαίνεται ενόχλησε κάποιους τοπικά που …γκρίνιαξαν στο κόμμα κεντρικά. Αποτέλεσμα ήταν προσφάτως  και συγκεκριμένα πριν από την έλευση του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια στη  Ρόδο να δεχθεί τηλεφώνημα από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ. Στην ουσία δέχθηκε επιπλήξεις για τη συμπεριφορά του. Η  συμπεριφορά αυτή  σύμφωνα με πληροφορίες ενόχλησε μέχρι και την Περιφερειακή  Αρχή που παρενέβη αφού  έγινε φανερό πλέον πως ήταν ζήτημα ημερών ένα σημαντικό στέλεχος της ΝΔ να τεθεί στο περιθώριο όπως  και έγινε.

Τελικά με απόφαση που ανακοινώθηκε ήδη τη θέση του Συντονιστή των κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ πήρε ο κ.  Στυλλιανός Γεωργιλλάκης.

Η απόφαση ελήφθη από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων δεν σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία και Επισιτισμό

Το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, ύστερα από λανθασμένη εντύπωση που δημιουργήθηκε στους εργαζομένους του κλάδου, θέλει να ενημερώσει ότι το Σωματείο

Close